27 ŞUBAT 2020 TARİHLİ VERGİ DAİRESİ ZİYARETİ

Bilgiyi Beceriyle Bütünleştiren Üniversite sloganıyla kurulan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Karasu MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. Sınıf öğrencileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mesut ÖZENÇ ve bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Şaban ÖZEL nezaretinde 27 Şubat 2020 tarihinde Karasu Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.

25 Şubat- 3 Mart haftası gerçekleştirilen “Vergi Haftası” kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Karasu Vergi dairesi girişinde Vergi Dairesi Müdürü Veysel KARABATAK tarafından karşılanan öğrencilerimize vergi dairesinde bulunan servisler ve yapılan işler hakkında Gelir Uzmanı Naci ŞAHİN tarafından bilgiler verildi. Ardından Vergi Dairesi Müdürü Veysel KARABATAK da makamında öğrencilerimize “Verginin Konusu ve Tarihçesi” hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mesut ÖZENÇ de “hem Vergi Haftasını kutlamak hem de öğrencilerimizin Vergi Hukuku Dersinde öğrendikleri bilgileri yerinde görmek amacıyla” yaptıkları bu ziyaret için Sayın Veysel KARABATAK nezdinde tüm Karasu Vergi Dairesi çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Yerinde öğrenme uygulaması kapsamında verimli ve öğretici bir ortamda geçen ziyaret daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Veysel KARABATAK’a Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mesut ÖZENÇ tarafından verilen hediyelerin takdimi ve Vergi Dairesi personelinin hazırladıkları ikramların sunulmasının ardından sona erdi.